نویدنو -  کتاب -   رحمان هاتفی  درباره ما -  آرشیو

آزادی برای همه زندانیان سیاسی ایران  

آرشیوماهانه

آرشیو مقالات نویدنو

آرشیو

  جستجو در نوید نو

نوید نو در

مجله محیط زیست

مجله محیط زیست تلاشی برای هم اندیشی - جهانی فکر کنیم ، محلی عمل کنیم شماره سوم

شماره دوم

شماره اول

کتابخانه

فراخوان انجمن مطالعات اجتماعی و فرهنگی ایران

کتاب جدید

گفت و شنفت در سیاست های حزب توده ایران

قانون اساسی شوروی

اسلام سیاسی

نگاهی به شاه ، برائت نامه امریکا

 

 

 

راهکارهای اصلاح‌طلبانه در شرایط موجود کشور

 بیانیه‌ اعضای ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی خطاب به ملت

نامه 38 اقتصاد دان ایرانی به رئیس جمهور روحانی
راهکار 15 ماده ای خاتمی برای خروج از بحران

خاتمی: با همه وجود از مردم عذرخواهی می‌کنم؛ بهتر از این می‌توانستیم به شما خدمت کنیم

حق تعیین سرنوشت مردم به دست خود، بی‌‌‌‌مداخله خارجی حقی مسلم و دست یافتنی است 

 حسین اکبری

پیکار در مراکش برای استقرار یک حکومت دموکراتیک 
شانتاژ در منش سیاسی روز

  دنیز ایشچی 

آملو کیست؟

ادامه ...

ادامه ...

 

 

2018-08-23

شماره  955                  9 تیر ماه1397

نگاهی به مقاله "سرنخ هایی از بحران ارزی" نوشته آقای فریبرز مسعودی

  • حقیقت آن است که به دلایل مختلف تاریخی ، فرهنگی، اجتماعی ، اقتصادی  و سیاسی ، نئولیبرالیسم در کشورهای مذکور به صورت سریع و افسار گسیخته مانند دسته دوم کشورها چون " آرژانتین ویترین اقتصاد نولیبرالی، شیلی، برزیل، مکزیک، مجارستان، لهستان، قبرس، کشورهای بالکان و روسیه " پیش نرفت و با موانعی مواجه شد ...

بیانیۀ حزب تودۀ ایران:

 تهدید، سرکوب و خشونت وحشیانه

پاسخ سران رژیم ضدمردمی به مردم جان به لب رسیده

  • تجربه ماه های اخیر نشان داده است که سرکوب خشن دستگاه های امنیتی نتوانسته است جو بحرانی کشور را آرام کند و ثبات را برای رژیم ایجاد نماید.  تلاش در راه هماهنگ کردن اعتراض های مردمی و ایجاد ساختارهای اجتماعی‌ای هدفمند و مردم محور، اتحادیه‌های صنفی مستقل و تشکل‌های مدنی با هدف دفاع از صلح و دموکراسی ، و برای مبارزه مستقیم با دیکتاتوری راه نجات کشور از خطر مداخله خارجی و حرکت به سمت پایان دادن به حاکمیت ظلم، جهل و استبداد در میهن ماست.

 غزل برای خرمشهر

 محمد خلیلی

  • بهارِ لذت تو ، کوهه - کوهه درد و عزا
    فصول دیگرِ تو، آهِ بی سرانجامی
    **
    زرِ سیاهِ تو ! تاراج و هستی ات بر باد
    نخیلِ سبزِ تو ، چون هیمه ی زمستانی

اعتراضات بازار،

 بازتابی از بُن بستِ آمیخته ی(فساد، انسداد سیاسی و رویکرد نئولیبرالی)

مسعود امیدی

  • کسانی که کشور را به محل تاخت و تاز کالاهای وارداتی در همه زمینه ها تبدیل کرده اند ، کسانی که رویای تبدیل ایران به قول خود به هاب (ترمینال)توزیع منطقه را در سر می پرورانند و بدون توجه به پتانسیل های منابع انسانی، مادی و فیزیکی ، توان مدیریتی ، تکنولوژی و تاریخ صنعت کشور ، در آرزوی بر عهده گرفتن نقشی چون دوبی در منطقه هستند ، چرا باید از این وضعیت متعجب شوند؟! این اوضاع دستپخت خود آقایان است و اصلا هم دور از انتظار نبوده است.

سرنخ‌هایی از بحران ارزی

 فریبرز مسعودی

  • اجرای سیاست‌هایی با عنوان خصوصی‌سازی و آزادسازی اقتصادی با وجود ظاهر مردمی آن در همه جای جهان پیامدهای دهشتناکی برای مردم آن کشورها داشته که اغلب با شورش‌های عمومی و اعتصاب‌ها و ناآرامی‌های اجتماعی همراه بوده و به فروپاشی اقتصاد این کشورها و در مواردی نیز به فروپاشی ملی منجر شده است.

رویارویی با جنگ اقتصادی علیه کشور و مردم ایران با کدام برنامه و نیرو امکان پذیر است!

محمدعلی رجایی بروجنی

  •  بدون کم ترین تردیدی مسئولیت بخشی از بحرانهای اقتصادی ناشی از مدیریت غلط به عهده بخشی ازهمین کارگزاران ست. شکل گیری اقتصاد ملی و مقاومت در مقابل این تهاجم  بدون کوتاه کردن دست این افراد سودجو و فرصت طلب از اقصاد کشور ممکن نیست. عملکرد مالی، ثروت و سرمایه‌های آنها باید مورد تحقیق و بازرسی جدی قرار گیرد.

ده ایده مارکسیستی که قرن ۲۱ را تعریف می‌کند

نوشته: سرجیو الیحاندرو گومز- برگردان: آمادور نویدی

  • هر باری که آژیر خطر بحران اقتصادی دیگری به صدا در می آید، فروش کتاب ‌های کارل مارکس به‌سرعت بالا میرود. افراد معدودی مانند این متفکر آلمانی قرن ۱۹ درک می‌کنند که سرمایه داری چگونه کار می‌کند و عواقب آن برای بشریت چیست.

نجات کشور تنها از مسیر مبارزۀ مشترک و هماهنگ

همه نیروهای میهن دوست و آزادی خواه برای پایان دادن به

حاکمیت ظلم، جهل و استبداد امکان پذیر است!

  • درحالی‌که کاملاً روشن است که مردم ما به‌دلیل حاکمیت مطلق ولایت فقیه و جناح‌های وابسته و سرسپرده به آن با این‌چنین شرایطی در کشور مواجه‌اند، اما هنوز هم جریان اصلاح‌طلبی به‌جای ارائه تحلیل‌هایی راستین و شفاف به‌منظور تأمل در وضعیت کنونی و واکاوی آن و توجه به ضرورت سازمان‌دهی حرکت‌هایی مؤثر در متن جامعه برای انجام تغییرهایی واقعی، به فلسفه‌بافی سطحی و نامه نویسی بی‌فایده مشغول‌اند

انتشار نامهٔ فعالان سیاسی اصلاح‌طلب،

 و محک تجربهٔ مبارزه دوشادوش با جنبش‌های اجتماعی

  • حتی اگر بخواهیم این اظهارات را صمیمانه بدانیم و با خوش‌بینی ارزیابی کنیم، باید گفت که اتفاقاً هم‌اکنون برای اینکه نشان داده شود این اظهارات تکراری از پشتوانه‌ای عملی برخوردار است، عرصهٔ عمل پیشِ رو و بسیار گسترده است، خطر کنید! هم‌اکنون عدهٔ زیادی از فعالان مدنی در زندان یا زیر فشارهای امنیتی‌اند، دانشجویان همچنان سرکوب می‌شوند، زنان در تنگناهای بسیار گرفتارند و ده‌ها مورد دیگر از این گونه بی‌عدالتی‌ها در جریان‌اند که همگان از آن اطلاع دارند.

دومنیکو لوزردو تاریخ نگار مارکسیست درگذشت

  • دومنیکو لوزورد برجسته ترین تاریخ نگار مارکسیست ایتالیا در 28 ژوئن 2018گذشت . او در 14 نوامبر 1941 در سانیساندرو دی باری ایتالیا متولد شد. در سال 1963 دکترای خود را از دانشگاه اربینو دریافت کرد . او استاد فلسفه در دانشگاه اربینو  و نیز رئیس انجمن بین المللی هگل مارکس برای اندیشه دیالکتیکی بود .

پرنده ای در ژرفا

  محمد خلیلی

  • خونرنگِ ناب
    دل پر پریش وبی تاب
    گلوگاهش

    سرخِ شکوفه بار .

درباره‌ی بیانیه‌ی «اصلاحِ اصلاحات»

 ابوالفضل قدیانی، علیرضا رجایی

  • در دوره‌ی رکود حرکت‌های مؤثر و بن‌بستِ اصلاحات بوروکراتیک، این بیانیه را باید قدمی رو به جلو قلمداد کرد که ضرورت بازگشت به اصلاحات دموکراتیک را یاد‌آور می‌شود. امضاکنندگان بیانیه به‌خوبی دریافته‌اند که بوروکراتیزه‌شدن اصلاحات هیچ معنایی به جز کمک به بازتولید انسداد سیاسی و انحصار رانت‌جویانه‌ی اقتصادی نخواهد داشت و زیربناهای فاسد ایدئولوژیک را نیز دست‌نخورده باقی خواهد گذاشت.

ائتلاف به رهبری امریکا به دنبال صلح و ثبات افغانستان نیست

 اردشیر زارعی قنواتی

  • حالا این سوال وجود دارد که سیستم اطلاعاتی و نظامی آمریکا که به راحتی می تواند رهبران ارشد طالبان پاکستان را شکار کند چرا در منطقه یی که کاملا تحت حاکمیت آنان می باشد تروریست های طالبان و داعش این چنین جولان می دهند.

تنها مارکسیسم توانایی دگرگونی ریشه ای جهان را دارد

نقش پیشاهنگ در آگاهی سازی طبقه کارگر

 سیامک

  • نیروی ویران ساز و بنیان برانداز سرمایه دیگر نه تنها انسانها را که حتا جانوران و گیاهان زمین زیبای ما را از بین می برد. پروانه ها برای همیشه از گلزارها دوری می گزینند؛ زنبورهای عسل از زهر شیمیایی شرکت های فراملی کشاورزی برای همیشه نابود می شوند؛ گیاهان بی شماری که برای آزمندان نمی توانند پول بسازند از بین می روند؛

مالیات برای کار خیر برده داری فرانسه!

ماونا رمارک کوتونین - ترجمه: سعید عطاپور

  • یک مقایسۀ تاریخی: فرانسه هائیتی را از سال 1804 تا 1947 مجبور به پرداخت مبلغی که به پول امروز معادل 21 ملیارد میباشد، کرد (به بیانی نزدیک یک قرن و نیم) برای ضررهائی که برده داران فرانسوی بخاطر لغو برده داری و آزادی برده های هائیتیائی متحمل شده بودند. کشورهای آفریقائی پنجاه سال است که مالیات مستعمراتی میپردازند، حدس من بر این است که آنها حداقل صد سال دیگر نیز بایستی این مالیات را پرداخت کنند.  

ادامه: 954- 953- 952-951-950- 949-948-947-946- 945-944 - 943- 942- 941 -940- 939 - 938 - 937 -936-935 -934-933- 932-931- 930- 929 -928-927 -926- 925- 924 - 923 - 922 - 921 - 920 - 919 -918 - 917- 916 - 915 - 914-913 -912- 911- 910

ادامه ...

نقل مطالب نوید نو با ذکرمنبع آزاد است

 

نامه ها ومقالات خودرا به نشانی webmaster@rahman-hatefi.net  بقرستید

انتشار اخبار، مقالات و بیانیه ها در این صفحه الزاماً به معنای تایید آن‌ها نیست
 
اشتراك در خبر نامه نویدنو

نشانی پست الکترونیک: