نویدنو:30/10/1391  

 

نویدنو30/10/1391 

 

صحنه آرایی فریبکارانه بورژوازی ایران -7

 

نویدنو : همه جناح های بورژوازی ایران به مقطع تعیین کننده ای رسیده اند. هر پاسخ به مسائل پیش رویی که با آن درگیرند ، خود به سیل جدیدی از افشاگری تبدیل می شود . "مهندسی انتخابات " و "انتخابات آزاد" دو مقوله ای بود که طی هفته گذشته افکار بورژوازی ایران را به چالش گرفت و ماحصل آن نقطه نظراتی بود که نشان می دهد شکاف در راس حاکمیت وبین نیروهای محتلف هرچه ژرفنده تر می گردد، وتمام جناح ها از ورود مردم ونیروهای مردمی به عرصه اندیشه وعمل به وحشت افتاده اند. در زیر بازتاب سخنان سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه را در جناح های مختلف بورژوازی به تماشا می نشینید .

 

سعیدی:وظیفه ذاتی سپاه، «مهندسی معقول و منطقی انتخابات» است

سعیدی با بیان اینکه "سپاه هرگز بصورت مصداقی در انتخابات وارد نمی‌شود"، تاکید کرد: سپاه تنها چارچوب‌ها و معیارها را تبیین می‌کند و این به معنای دخالت در انتخابات نیست بلکه وظیفه ذاتی ما «مهندسی معقول و منطقی انتخابات» است.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طرح دولت وحدت ملی را «ملغمه» و تحقق دولت ائتلافی را «بعید» دانست و درباره نسبت سپاه با انتخابات نیز گفت که سپاه از اصولگرایی دفاع می‌کند اما نه به عنوان یک حزب، بلکه به عنوان یک تفکر و اندیشه و بازگشت به اسلام ناب.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین علی سعیدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت دو جریان اصلی کشور برای انتخابات نیز اظهار کرد که اصلاح‌طلبان با یک «پارادوکس» مواجهند و اصولگرایان هم باید برای رسیدن به اجماع تلاش کنند.

وی همچنین، به اظهارات اخیر حبیب‌الله عسگراولادی مبنی بر اینکه «موسوی و کروبی فتنه‌گر نیستند» واکنش نشان داد و با بیان اینکه این افراد در مقابل نظام ایستادند، تاکید کرد که تنها راه اصلاح‌طلبان این است که بگویند از آرمان‌ها فاصله گرفته‌اند و اشتباه کرده‌اند.

بد عمل کردن برخی اصولگرایان به معنای بد بودن اصولگرایی نیست

وی با اشاره به فعالیت جریان‌های مختلف کشور برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم تصریح کرد: در این انتخابات چند جریان فعال هستند؛ یکی از آنها جریان اصلاحات است که البته با جریان کارگزاران همسویی دارد و این دو در مواضع، اهداف و حتی راهکارها اشتراک دارند.

سعیدی افزود: جریان دیگر، اصولگرایان هستند که طیف گسترده‌ای از مردم و احزاب و گروه‌ها را در بر می‌گیرد. اصولگرایی یک تفکر مبنایی و ریشه‌ای است و یک حزب نیست. اصولگرا یعنی کسی که بر مبانی اسلام تکیه دارد و اجرای اسلام را می‌خواهد و در نتیجه نباید این مفهوم را تنها در قامت یک فرد و دو فرد دید. بد عمل کردن برخی اصولگرایان به معنای بد بودن اصولگرایی نیست.

نماینده ولی فقیه در سپاه، جبهه پیروان خط امام و رهبری و دولت را دو سرِ جریان اصولگرایی برشمرد و گفت: البته همه این جریان‌ها تفاوت‌هایی در گرایش‌ها دارند. جامعتین (جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز) محور اصلی جریان اصولگرایی هستند و ساماندهی و هدایت این جریان بر عهده آن است.

وی افزود: اصلاح‌طلبان به سه بخش تندرو‌ها، میانه‌رو‌ها و لابه‌شرط‌ها تقسیم می‌شوند و دولت هم ظاهرا بی‌نظر به انتخابات نیست. با این شرایط، افراد مختلفی برای انتخابات آماده می‌شوند اما در این میان مردمی که به انقلاب "بله" گفتند باید به سمتی حرکت کنند که آرمان‌ها علمی شود.

طرح دولت وحدت ملی چیزی جز «ملغمه» نیست

نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به طرح دولت وحدت ملی اظهار کرد: یکی از ایده‌های مطرح شده برای انتخابات، طرح دولت وحدت ملی است که از سوی یکی از آقایان مطرح شده است؛ به این معنا که ترکیبی از همه کسانی که توان ورود در عرصه سیاسی کشور را دارند، اعم از اصلاح‌طلبان،‌ کارگزاران و اصولگرایان دولت آینده را تشکیل دهند، اما این ایده چیزی جز ملغمه نخواهد بود و نتیجه‌ای از آن بیرون نخواهد آمد. چگونه ممکن است عناصری که هیچ سنخیتی از نظر فکری و اعتقادی باهم ندارند، دور هم جمع شوند؟

ایده دولت ائتلافی خوب است اما بعید می‌دانم به نتیجه برسد

سعیدی با اشاره به ایده‌های دیگری که در فضای سیاسی مطرح شده است گفت: ایده دیگر، ایده دولت ائتلافی است که هرچند ایده خوبی است اما بعید می‌دانم با شرایطی که میان سیاسیون شاهدیم به نتیجه برسد. ایده سوم نیز ایده دولت اصولگرا بر محور بازسازی گفتمان اصولگرایی و پالایش عملکرد آنان و آمدن با شعاری نو است تا از این طریق زمینه رقابت و تعداد نامزد‌ها را به حداقل برسانند.

کاندیداهای احتمالی اصولگرایان از احساس تکلیف دست بردارند و عقلانی فکر کنند

وی اضافه کرد: توصیه من به اصولگرایان این است که این جریان ظرفیت 15 کاندیدا را ندارد. من می‌خواهم که این افراد از احساس تکلیف دست بردارند و عقلانی فکر کنند. قطعا اگر کسانی که می‌توانند با نیامدنشان به عرصه انتخابات به پیروزی اصولگرایان کمک کنند، اگر بیایند و اصولگرایان ضربه ببینند، در این آسیب شریک هستند.

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره وضعیت اصلاح‌طلبان نیز ابراز عقیده کرد: اشتباه مردم در زمان پیامبر و خواص آن دوران این بود که پس از رحلت پیامبر (ص) از محور رهبری یعنی امام علی(ع) فاصله گرفتند اما مردم ما پشت سر امام حرکت ‌کردند و پس از ایشان پشت سر رهبری قرار گرفتند. رهبری آقا، با قوت در طول 23 سال با پشتیبانی مردم به پیش رفت. همه کسانی که دل در گرو امام داشتند طبیعی بود که پس از ایشان همانند مردم زیر چتر رهبری قرار گرفتند، اما باید ببینیم که انحراف در مجموعه‌ای از کسانی که با امام همراهی می‌کردند از کجا شروع شد که کارشان به اینجا رسید.

وی ادامه داد: سوال این است که چرا آقایان جدا شدند و رهبری جدید را بر نتابیدند؟ آنها باید اعلام وفاداری می‌کردند و در داخل نظام به حرکت خود ادامه می‌دادند. آقایان تفکری مغایر با امام ارائه کردند. نوع نگاه برخی اصلاح‌طلبان و اعضای حلقه کیان به امام و ولی فقیه به گونه‌ای دیگر بود. مطالبی که در روزنامه‌هایشان مطرح می‌کردند حاکی از آن بود که ولایت فقیه را قبول ندارند.

سعیدی با بیان اینکه "در دوره اصلاح‌طلبان ساختارشکنی و تابوشکنی دنبال شد"، گفت: برخی خشونت را در انقلاب امام حسین (ع) تئوریزه کردند و آن را به سطح انتقام از آنچه در جنگ بدر رخ داده بود تقلیل دادند. ارتباط با بیگانه و کسانی که دشمن خونی انقلاب بودند، ارتباط گسترده با محافل خارجی و براندازی نظام توسط این مجموعه دنبال شد.

تنها راه اصلاح‌طلبان این است که بگویند اشتباه کرده‌اند

وی با نقل خاطره‌ای از سخنگوی قوه قضائیه گفت: آقای محسنی اژه‌ای تعریف می‌کرد که "چند روز پس از انتخابات ساعت 11 شب به منزل آقای موسوی رفتم از ایشان پرسیدم که اگر انتخابات باطل شود اما شما دوباره رای نیاورید چه؟ آقای موسوی گفت: باز هم باید انتخابات باطل شود." بنابراین، تنها راه برای اصلاح‌طلبان این است که برگردند و واقعیت‌ها را بپذیرند و بگویند که از آرمان‌ها فاصله گرفته‌اند و اشتباه کرده‌اند.

نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه "اصلاح‌طلبان برای ورود به عرصه سیاسی کشور باید تمام چارچوب‌های نظام را بپذیرند"، تاکید کرد: چهره‌های اصلاح‌طلب در یک «پارادوکس» شدید قرار دارند. از یک سو راه ورود آنها این است که بخشی از اشتباهاتشان را بپذیرند اما از سوی دیگر اگر بازگردند، از طرف کسانی که شعار براندازی داده‌اند طرد خواهند شد.

بیشترین اتهامات نظام سلطه و تحریم‌های آنها علیه سپاه است

سعیدی در ادامه این گفت‌وگو، درباره برخی ادعاها مبنی بر دخالت سپاه در انتخابات گفت: برخی می‌گویند چرا مردم به سپاه و روحانیت اعتماد دارند؟ تاثیرگذاری معنوی بر مردم که بد نیست و در همه دنیا اینگونه است. برخی مهندسی انتخابات را قبول ندارند و ادعا می‌کنند که سپاه در انتخابات دخالت دارد. اینکه عناصر و شخصیت‌های ذی‌نفوذی در میان مردم هستند که تاثیرگذارند، خللی به انتخابات وارد نمی‌کند. همین ادعا یعنی ادعای تقلب در انتخابات، ریشه اصلی فتنه 88 بود.

نماینده ولی فقیه در سپاه تصریح کرد: هر نهادی که در محوریت نظام قرار داشته و نقش تعیین‌کننده‌تری در تحقق آرمان‌های نظام دارد، از سوی کسانی که این قدرت و نفوذ را مانع خود می‌بیند مورد تخریب قرار می‌گیرد. امروز شاهدیم که بیشترین اتهامات نظام سلطه و تحریم‌های آنها علیه سپاه است و بر همین اساس جنگ روانی شدیدی علیه سپاه و نیروی قدس و شخص سردار سلیمانی آغاز کرده‌اند.

برخی خطای یک فرد یا بخشی از سپاه را به کل سپاه تسری می‌دهند

وی با بیان اینکه "در داخل نیز می‌بینیم برخی پروژه «سپاه هراسی» را دنبال می‌کنند"، افزود: این افراد و جریان‌ها همواره سپاه را یکی از موانع پیش روی خود می‌دانند. در زمان بنی‌صدر و در زمان اصلاح‌طلبان نیز این مساله وجود داشت. برخی خطای موردی یک فرد یا بخشی از سپاه را به کل مجموعه سپاه تسری می‌دهند. ما از کسانی که در جرگه اصولگرایی هستند توقع نداریم که اشتباهات دیگران را دنبال کنند و مثلا اشتباه موردی یک خبرگزاری را به حساب کل مجموعه بگذارند.

سعیدی همچنین تاکید کرد: بیشترین ترس دشمن از سپاه است و بر همین اساس، تخریب سپاه تاثیر فوق‌العاده‌ای در ضعف بنیه امنیتی کشور خواهد داشت.

ادعای دخالت سپاه در انتخابات، حرف بی‌سند است

نماینده ولی فقیه در سپاه با تاکید بر اینکه "ادعای دخالت سپاه در انتخابات از آن حرف‌هایی است که سند ندارد"، تصریح کرد: من نمی‌خواهم برخی را که اشتباهاتی مرتکب شده‌اند تبرئه کنم، اما این به معنای دخالت سپاه در انتخابات نیست. سپاه فراتر از احزاب و سازمان‌هاست و خود را برای حزب یا فرد خاصی هزینه نمی‌کند. سپاه معیارها را مطرح می‌کند و از اصولگرایی به عنوان یک تفکر و اندیشه و بازگشت به اسلام ناب و نه به عنوان حزب دفاع می‌کند.

سپاه هرگز بصورت مصداقی در انتخابات وارد نمی‌شود

وی افزود: من به عنوان کسی که مسئولیت نمایندگی ولایت فقیه در سپاه را بر عهده دارم اعلام می‌کنم که پاسداران ما اهل منطق و استدلال هستند و ما تنها معیار‌ها و آرمان‌ها را مطرح می‌کنیم.

سعیدی با بیان اینکه "سپاه هرگز بصورت مصداقی در انتخابات وارد نمی‌شود"، تاکید کرد: سپاه تنها چارچوب‌ها و معیارها را تبیین می‌کند و این به معنای دخالت در انتخابات نیست بلکه وظیفه ذاتی ما «مهندسی معقول و منطقی انتخابات» است.

عناصر پشت صحنه فتنه دوباره در حال فعال شدن هستند

نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه هشدار داد: با توجه به در پیش بودن انتخابات، مردم باید مراقب باشند؛ هرچند عناصر روی صحنه فتنه و مباشران آنها شناسایی شدند ولی عناصر پشت صحنه فتنه دوباره در حال فعال شدن هستند.

کاندیدای ریاست جمهوری باید سخنان رهبری را فصل‌الخطاب بداند

وی درباره ویژگی‌های یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: کسی که ‌می‌خواهد کاندیدای ریاست جمهوری شود باید دارای سه ویژگی‌ باشد؛ یعنی سخنان رهبری را فصل‌الخطاب بداند و در برابر اظهارات صریح ایشان نایستد، قدرت مدیریت کلان داشته باشد و ارزشی هم باشد. نظام امروز به یک چهره قوی و ارزشی نیاز دارد؛ البته منظور از ارزشی بودن این نیست که مستحبات را انجام دهد بلکه باید به اصول دینی ملتزم باشد.

سعیدی در پایان گفت‌وگوی خود با ایسنا، بر ضرورت وحدت و انسجام میان مسئولان و مردم و نیز لزوم مشارکت گسترده در انتخابات برای از پیش رو برداشتن مشکلات تاکید کرد.

 

 http://baztab.net/fa/news/20995

 

تاملی بر سخنان اخیر حجت الاسلام سعیدی درباره 'مهندسی معقول و منطقی انتخابات'

http://inn.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=1&Id=129039&Rate=0

شبکه ایران – محمد حسین حیدری / به نظر می رسد سریال اظهار نظرهای جنجالی و عجیب حجت الاسلام سعیدی قرار نیست پایانی داشته باشد. همین دو ماه پیش بود که نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در مصاحبه با روزنامه اعتماد (روزنامه ای که حسین شریعتمداری آن را فاسد و اجاره ای می داند) سخنان تند و توهین آمیزی را علیه رئیس جمهور بیان کرده بود. آقای سعیدی در این مصاحبه رئیس جمهور را به "نفهمیدن نرم افزار پیامبر"، "تردید داشتن در مسائل دینی"، " مغرور شدن به آراء 25 میلیونی"، "تلاش برای در اختیار گرفتن دولت بعدی"، "عدول از ارزش های سال 84"، "کافی نبودن تعهد مکتبی"، "تلاش برای بر قراری رابطه کوفتی با آمریکا"، "خروج از استانداردهای نظام" و ... متهم کرده بود. وی علاوه بر این، گفته بود که شورای نگهبان در بررسی صلاحیت احمدی نژاد علم غیب نداشته و چندین بار نیز صراحتا رئیس جمهور منتخب ملت را با بنی صدر مقایسه کرده بود!

متاسفانه مدتی است که توهین به رئیس جمهور به روندی عادی و بی هزینه تبدیل شده است اما مهمتر از حملات تاسف آورِ آقای سعیدی به رئیس جمهور، مواضعی است که وی در گفت و گوی اخیر خود با خبرگزاری ایسنا اتخاذ کرده است؛ مواضعی عجیب و حیرت آور که تامل جدی مسئولان و دلسوزان کشور را می طلبد. آقای سعیدی در مصاحبه اخیر خود وظیفه ذاتی (؟) سپاه پاسداران را در قبال انتخابات ریاست جمهوری "مهندسی معقول و منطقی انتخابات" عنوان می کند و می گوید:« سپاه تنها چارچوب‌ها و معیارها را تبیین می‌کند و این به معنای دخالت در انتخابات نیست بلکه وظیفه ذاتی ما "مهندسی معقول و منطقی انتخابات" است! »

وی با اینکه صراحتا بر لزوم "مهندسی انتخابات ریاست جمهوری توسط سپاه" تاکید می کند، در عین حال به طرز جالبی هرگونه دخالت در انتخابات توسط سپاه را رد می کند و می گوید:« برخی مهندسی انتخابات را قبول ندارند و ادعا می‌کنند که سپاه در انتخابات دخالت دارد! اینکه عناصر و شخصیت‌های ذی‌نفوذی در میان مردم هستند که تاثیرگذارند، خللی به انتخابات وارد نمی‌کند. همین ادعا یعنی ادعای تقلب در انتخابات، ریشه اصلی فتنه 88 بود.»

حجت الاسلامی سعیدی می افزاید:«هر نهادی که در محوریت نظام قرار داشته و نقش تعیین‌کننده‌ تری در تحقق آرمان‌های نظام دارد، از سوی کسانی که این قدرت و نفوذ را مانع خود می‌بیند مورد تخریب قرار می‌گیرد... ادعای دخالت سپاه در انتخابات از آن حرف‌هایی است که سند ندارد. سپاه فراتر از احزاب و سازمان‌هاست و خود را برای حزب یا فرد خاصی هزینه نمی‌کند. سپاه معیارها را مطرح می‌کند و از اصولگرایی به عنوان یک تفکر و اندیشه و بازگشت به اسلام ناب و نه به عنوان حزب دفاع می‌کند!»

وی در ادامه با پذیرش تلویحی حمایت رسانه های منسوب به سپاه به خصوص خبرگزاری فارس از جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات مجلس، ضمن اشتباه خواندن این اقدام تاکید می کند:« برخی خطای موردی یک فرد یا بخشی از سپاه را به کل مجموعه سپاه تسری می‌دهند. ما از کسانی که در جرگه اصولگرایی هستند توقع نداریم که اشتباهات دیگران را دنبال کنند و مثلا اشتباه موردی یک خبرگزاری را به حساب کل مجموعه بگذارند.»

آقای سعیدی آیا این موارد بدیهی نیست؟
1 – اگرچه این نکته بسیار بدیهی و پیش افتاده به نظر می رسد اما متاسفانه ناچار از تشریح و توضیح آن برای حجت الاسلام سعیدی هستیم. نماینده محترم ولی فقیه در سپاه پاسداران باید بداند که اذعان صریح بر لزوم "مهندسی معقول و منطقی انتخابات" توسط سپاه پاسداران به مراتب از اشتباه رسانه های منسوب به این نهاد انقلابی در حمایت از یک جریان سیاسی در انتخابات مجلس، بزرگ تر است. آیا آقای سعیدی معنی "مهندسی انتخابات" را نمی داند؟ آیا ایشان نمی داند ادعای برگزاری انتخابات مهندسی شده در نظام جمهوری اسلامی اصلی ترین محور حملات ضد انقلاب و دشمنان خونی انقلاب برای تشریفاتی جلوه دادن انتخابات است؟

2 – شایسته است آقای سعیدی به این پرسش پاسخ دهد که ذاتی توصیف کردن وظیفه "مهندسی انتخابات" برای سپاه پاسداران از کجای قانون اساسی و فرمایشات امام راحل (ره) و رهبر عزیز انقلاب اسلامی قابل برداشت است؟ چگونه است که طی 33 سال گذشته این نهاد انقلابی و ارزشمند چنین وظیفه ای نداشته است اما در آستانه انتخابات 92 شاهد رونمایی از ماموریت ذاتی جدیدی هستیم؟ آیا حجت الاسلام سعیدی نسخه دیگری از قانون اساسی یا صحیفه و وصیت نامه امام راحل (ره) در اختیار دارد؟ آیا دفاع علنی یک مقام عالی رتبه در نهادی نظامی از مهندسی انتخابات عملا در حکم یک فرصت سازی بزرگ برای ضدانقلاب و جریان فتنه جهت تزلزل در اعتماد عمومی ملت نخواهد بود؟

3 – هم اکنون در فضای سیاسی کشور، "اصولگرایان"، "جبهه پایداری"، اصلاح طلبان" و "حامیان دولت" چهار جریان عمده ای هستند که مشغول فعالیت سیاسی هستند. آقای سعیدی نیز صراحتا تاکید می کنند که "جریان اصولگرایی" مورد پسند ایشان است، عملا نیز رسانه های منصوب به سپاه در انتخابات مجلس از جبهه متحد اصولگرایی حمایت کردند، در این صورت بدیهی خواهد بود که مهندسی "معقول" و "منطقی" که جناب سعیدی بر آن تاکید دارد، قرار است در خدمت "جریان اصولگرایی" قرار بگیرد.

جا دارد آقای سعیدی توضیح دهند تکلیف این مواضع و رهنمود های امام راحل (ره) چیست:

امام خمینی در 24 اسفند 1360 یعنی در شرایطی که از یک سو در عرصه سیاسی کشور احزاب نیرومند اسلامی حضور فعال نداشتند و از سوی دیگر جنایتهای سازمان منافقین در اوج بود و حزب توده و بسیاری از احزاب کمونیستی و ملی‏گرا رسماً و علنی فعالیت می‏کردند و اگر قرار بود سپاه و قوای نظامی در مسائل سیاسی مداخله کنند قطعاً آن دوران مصداق بارز آن بوده است، با صراحت می‏فرماید: «ورود سیاست در ارتش شکست ارتش است، این را باید بدانید و شرعاً جایز نیست.»

«من عرض مى‏کنم به همه این قوا و به فرماندهان این قوا که این افراد در هیچ‏یک از احزاب سیاسى، در هیچ‏یک از گروهها وارد نشوند. اگر ارتش یا سپاه پاسدار یا سایر قواى مسلحه در حزب وارد بشود، آن روز باید فاتحه آن ارتش را خواند. در حزب وارد نشوید، در گروهها وارد نشوید اصلاً. تکلیف الهى ـ شرعى همه شما این است که یا بروید حزب یا بیایید ارتش باشید؛ مختارید از ارتش کناره‏گیرى کنید بروید در حزب، میل خودتان، اما هم ارتشى و هم حزب، معنایش این است که ارتشى باید از ارتشى‏اش دست بردارد، بازیهاى سیاسى باید توى ارتش هم وارد بشود. در هر گروهى که وارد هستید باید از آن گروه جدا بشوید، ولو یک گروهى است که بسیار مردم خوبى هم هستند، ولو یک حزبى است که بسیار حزب خوبى هست، لکن اصل وارد شدن در حزب براى ارتش، براى سپاه پاسداران، براى قواى نظامى و انتظامى وارد شدنش جایز نیست، به فساد مى‏کشد اینها را. و من عرض مى‏کنم که کسانى که در رأس ارتش هستند و کسانى که در رأس سپاه پاسداران هستند موظف هستند که ارتش را و سپاه را و سایر قواى مسلح را از احزاب کنار بزنند و اگر کسى در حزب هست، باید او را از ارتش بگویند یا در آنجا یا در اینجا و همین‏طور سپاه پاسداران و همین‏طور سایر قواى مسلح باید وارد در جهات سیاسى نشوند تا انسجام پیدا بشود. اگر وارد بشوید، بالاخره به هم خواهید زد خودتان را و بالاخره در مقابل هم خواهید ایستاد و نظام را به هم خواهید زد و اسلام را تضعیف خواهید کرد. تکلیف همه شما این است که با هم باشید بدون اینکه در یک حزب یا در گروهى وارد شده باشید، هر گروهى مى‏خواهد باشد. گروه فاسد که ان‏شاءاللّه‏، وارد نمى‏شوید، گروههاى بسیار خوب هم وارد نشوید. باید شما مستقل، بدون اینکه پیوند به یک گروهى داشته باشید مستقل باشید و از حزب اللّه‏ تعالى شأنه ... این گروههاى اسلامى هم نباید دخالت در امور ارتش بکنند و نباید در آنجا افراد داشته باشد، تا بتوانید یک عضو صالح و یک ارتش و سپاه پاسداران منسجم و صالح و قدرتمند باشید. ورود سیاست در ارتش شکست ارتش است، این را باید بدانید و شرعاً جایز نیست. و من امر مى‏کنم به شما که یا در ارتش یا در حزب، دوم ندارد که بخواهید هم ارتشى باشید، هم حزبى، نمى‏شود.»

امام (ره) در خصوص دخالت سپاه در انتخابات صراحتا می فرمایند:
«براى سپاهیها جایز نیست که وارد بشوند به دسته‏بندى، و آن طرفدار آن یکى، آن یکى طرفدار آن یکى. به شما چه ربط دارد که در مجلس چه مى‏گذرد؟ در امر انتخابات باز هم به من اطلاع دادند که بین سپاهیها هم باز صحبت هست. خوب! انتخابات در محل خودش دارد مى‏شود، جریانى دارد، به سپاه چه کار دارد که آنها هم اختلاف پیدا کنند؟ براى سپاه‏جایز نیست این. براى ارتش جایز نیست این. سپاهى را از آن تعهدى که دارد، از آن مطلبى که به عهده اوست باز مى‏دارد و همین طور ارتش را. و ما در گفتارمان، در کردارمان که در محضر خداى تبارک و تعالى واقع است، باید فکر بکنیم...»

امام خمینی (ره) همچنین در سال 62 خطاب به نماینده خویش در سپاه پاسداران (شهید محلاتی) و مسئولین سپاه اصفهان می‏فرماید: «...اصفهان مردم خوب و متدینی دارد، آقایان که آنجا مى‏روند توجه داشته باشند که به هیچ کس گرایش پیدا نکنند، و سعى کنند سپاه مستقل باشد، البته نسبت به همه با صمیمیت برخورد کنید، سعى کنید اختلاف نظرها را که در تمام جاهاست به سپاه نکشانید.»

بنیان گذار انقلاب اسلامی در زمان تشکیل وزارت سپاه فرموده است: «باید سعی کنید جهات سیاسی در سپاه وارد نشود، که اگر افکار سیاسی وارد سپاه شود جهات نظامی آن از بین می‏رود. همیشه به سپاه سفارش کنید که آنان خودشان را یک جنگنده خدمتگزار مردم بدانند».

«از امور مهمى که باید تمام نیروهاى مسلح از آن پیروى کنند و اغماض از آن به هیچ‏وجه نمى‏توان کرد و باز هم تذکر داده‏ام، آن است که هیچ‏یک از افراد نیروهاى مسلح، چه رده‏هاى بالا یا پایین در حزب و گروهى با هر اسم و عنوان نباید وارد شوند، هرچند آن حزب و گروه صددر صد اسلامى و به جمهورى اسلامى وفادار باشند. و هر کس در یک حزب و گروه وارد شد باید از ارتش و سپاه و سایر قواى انتظامى و نظامى و قواى مسلح خارج شود. و فرماندهان و مسئولان موظف هستند که هر کس در یکى از احزاب یا گروههاى سیاسى یا دینى وارد شد به او تذکر دهند که از حزب و یا گروهها و یا سازمان خارج شود، و اگر تخلف کرد او را از ارتش یا دیگر قواى مسلح اخراج کنند، و همه افراد موظف‏اند چنین اشخاصى را به فرماندهان معرفى نمایند. و باید توجه داشته باشند که ورود قواى مسلح در احزاب و گروهها و سازمانها، پایه قواى مسلح را متزلزل خواهد کرد و غفلت از این امر موجب پیگرد خواهد بود.»

پس از شهادت نماینده امام در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (شهید محلاتی)، جانشین وی در سپاه طی نامه‏ای به امام خمینی می‏نویسد: «با فرا رسیدن ایام انتخابات مجلس شوراى اسلامى و امر موهکد حضرتعالى در مورد عدم ورود نیروهاى مسلح در مناقشات سیاسى استدعا دارم به دلیل ابهاماتى که براى بعضى برادران پیش آمده است، در صورت امکان پاسخ دو سؤال ذیل را مرقوم فرمایید: 1ـ مسئولیت رسیدگى به مسئله عدم ورود نیروهاى سپاه و بسیج در مناقشات سیاسى بر اساس حکم حضرتعالى بر عهده نماینده حضرتعالى و شورایعالى سپاه بوده است. آیا اینجانب به عنوان جانشین نمایندگى حضرتعالى در مورد رسیدگى به تخلفات در امر انتخابات که مصداق روشن عدم ورود در مناقشات سیاسى است مسئولیتى دارم یا خیر؟ 2ـ آیا این حکم، خاص سپاه کشورى (سپاه قدیم) است یا شامل نیروهاى سه گانه سپاه که به امر حضرتعالى تشکیل شده است نیز مى‏باشد؟ امام خمینی نیز در پاسخ چنین می‏نویسند:

بسمه تعالى
«در مورد مسئله اول جنابعالى مسئول مى‏باشید. و در مورد دوم، حکم شامل همه سپاه ـ سپاه قدیم و نیروهاى سه‏گانه سپاه مى‏باشد.»
66/11/19 ـ روح‏اللّه‏ الموسوى الخمینى

آیا به راستی کمترین تناسبی بین "مهندسی انتخابات"ی که آقای سعیدی آن را نه وظیفه ای "اضطراری" و "فوریتی" که وظیفه ای "ذاتی" برای سپاه بر می شمرد، با رهنمودهای امام خمینی (ره) وجود دارد؟ آیا مرحوم شهید محلاتی نیز همچون حجت الاسلام سعیدی به مهندسی انتخابات توسط سپاه پاسداران اعتقاد داشتند؟ آیا از نظر حجت الاسلام سعیدی حفظ و حراست از رهنمودها و نص صریح کلام بنیان گذار جمهوری اسلامی نیز جزء وظایف ذاتی سپاه پاسداران محسوب می شود؟ در این صورت زمانی که فرد تکیه زده بر جایگاه شهید محلاتی این چنین رهنمود های امام (ره) را نادیده می گیرد، چه انتظاری می توان از دشمنان قسم خورده خمینی کبیر (ره) داشت؟

4 – به نظر می رسد تاکید بر "مهندسی انتخابات" توسط آقای سعیدی ناشی از احساس خطری جدی و ناظر بر وجود نگرانی عمیق نزد این دوستان پیرامون انتخابات آینده است. این خطر از چه ناحیه ای است؟ آیا جناب سعیدی نسبت به بصیرت و قدرت انتخاب مردم ایران در انتخاب اصلح شک و تردید دارند و بیم آن را دارند که فردی بی صلاحیت سکان ریاست جمهوری را بر عهده بگیرد و به همین دلیل معتقدند سپاه باید به شیوه ای "معقول" و "منطقی" انتخابات را مهندسی کند تا از اشتباه ملت جلوگیری شود؟ در این صورت تکلیف جمله "میزان رای ملت است" و تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر بصیرت و زمان شناسی ملت ایران چه می شود؟ آیا کمترین تناسبی بین این طرز نگاه به ملت با مشی رهبر معظم انقلاب وجود دارد؟ آیا از نظر جناب سعیدی مردم ایران تنها در شرایطی انتخابشان درست خواهد بود که به کاندیدای جریان اصولگرایی رای دهند؟

5 – مصاحبه اخیر آقای سعیدی البته از جهتی نیز شایسته تقدیر است. انصاف حکم می کند از حجت الاسلام سعیدی به چند دلیل تقدیر کرد:
اول آنکه به جای مصاحبه با یک رسانه به قول خودشان فتنه گر، با خبرگزاری دولتی ایسنا مصاحبه کرده است. این خود پیشرفتی قابل تقدیر است.
دوم آنکه بر خلاف مصاحبه با روزنامه اعتماد که 10 مورد توهین آمیز را برای رئیس جمهور در نظر گرفته بود، این بار صرفا به مقایسه احمدی نژاد با سید محمد خاتمی و اکبر هاشمی رفسنجانی اکتفا کرده است.
و سوم آنکه بر خلاف اظهارات این روزهای آقایان عسگر اولادی و علم الهدی، همچنان موسوی و کروبی را سران فتنه می دانند و معتقدند دولت وحدت ملی آقای هاشمی نسخه مناسبی نیست!

 

واکنش تند سپاه به اظهارات احمدی نژاد

 

آقای رئیس جمهور و همه مسئولان نظام و همچنین رسانه های کشور بایستی سخنان حکیمانه روز گذشته رهبر انقلاب مبنی بر اینکه "از وارد کردن حرف ها و مطالب نادرست که ذهن مردم را مشغول می کند، به فضای ذهنی مردم پرهیز کنید" را سرلوحه رفتارهای خود قرار دهند و به آن عمل کنند.

به گزارش نامه ، بعد از انتشار مصاحبه حجت الاسلام سعیدی، نماینده رهبری در سپاه با ایسنا که «مهندسی معقول و منطقی انتخابات را وظیفه ذاتی سپاه دانسته بود»، ابتدا مسوول روابط عمومی سپاه به تشریح نظر او پرداخت و از برداشت های نامناسب از این حرف انتقاد کرد، اما امروز خبرنگاران با اشاره به این موضوع، نظر احمدی نژاد را جویا شدند که وی نیز موضع گرفت و گفت: هرکس بخواهد مردم را مدیریت کند،مردم مدیریتش می‌کنند.

این بود که معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه هم اظهارنظر احمدی نژاد را تعجب برانگیز دانست و تأکید کرد: منظور حجت‌الاسلام سعیدی از مهندسی معقول و منطقی، همان مطرح کردن آرمان‌ها و معیارها بوده و سپاه هیچگونه دخالتی در انتخابات‌ها نداشته و نخواهد داشت.

حمیدرضا مقدم فر در گفت وگو با فارس، با اشاره به اخبار منتشر شده درباره موضع گیری رئیس جمهور نسبت به مصاحبه روز گذشته حجت الاسلام والمسلمین سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه، اظهار داشت: متأسفانه جناب آقای احمدی نژاد، رئیس جمهور محترم، در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت، در پی سؤالات مغرضانه یک خبرنگار، خبری تحریف شده را مبنای اظهارنظر خود قرار داده‌اند، درحالی که بهتر آن بود ایشان پیش از هرگونه اظهارنظر، درباره صحت و سقم ادعای خبرنگار مزبور اندکی تحقیق می کردند، چراکه اگر اینگونه می شد هیچگاه سخنی بر لب جاری نمی کردند که دستمایه رسانه های بیگانه شود.

وی ادامه داد: روز گذشته یکی از خبرگزاری های کشور مصاحبه ای با حجت الاسلام والمسلمین سعیدی نماینده محترم ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منتشر کرده که روح کلی حاکم بر مصاحبه کاملاً گواه آن است که منظور ایشان به هیچ وجه مهندسی به معنای جابجایی آراء یا مهندسی آراء و دست بردن در انتخاب مردم نیست، اما رسانه های بیگانه که دروغگویی و وارونه نمایی آنها دیگر برای هیچ فرد منصفی قابل انکار نیست، با تحریف سخنان ایشان، اینگونه وانمود کرده اند که آقای سعیدی از مهندسی آرای مردم در انتخابات ها سخن گفته و آن را وظیفه ذاتی سپاه دانسته اند!

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: اینگونه تحریف ها و دروغگویی ها توسط رسانه های بیگانه به منظور ضربه زدن به جمهوری اسلامی و شخصیت های خدوم و انقلابی همچون حجت الاسلام والمسلمین سعیدی، یک روال همیشگی بوده و جای تعجب ندارد، بلکه آنچه امروز تعجب دلسوزان انقلاب را به خود معطوف کرده، سخنان جناب رئیس جمهور است که بر مبنای این اخبار تحریف شده بیان شده است.

مقدم فر افزود: همانطور که آقای سعیدی نیز در مصاحبه خود تأکید کرده‌اند: سپاه هرگز به صورت مصداقی در انتخابات وارد نمی شود، و تنها معیارها و آرمان ها را مطرح می کند.

به گفته معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، منظور آقای سعیدی از مهندسی معقول و منطقی، همان مطرح کردن آرمانها و معیارها بوده و سپاه هیچگونه دخالتی در انتخابات ها نداشته و نخواهد داشت.

مقدم فر تأکید کرد: جناب آقای رئیس جمهور قطعاً مستحضر هستند که یکی از سیاست های رسانه های بیگانه و ضدانقلاب، قرار دادن ایشان در مقابل نهادهای انقلابی همچون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، لذا بهتر است پیش از هرگونه اظهارنظر از جنس اظهارنظرهای امروز، درباره ادعاهایی که به عنوان سوال از ایشان مطرح می شود، تحقیق به عمل بیاورند تا خدای ناکرده در دامهای این چنینی نیفتند.

وی خاطرنشان کرد: آقای رئیس جمهور و همه مسئولان نظام و همچنین رسانه های کشور بایستی سخنان حکیمانه روز گذشته رهبر انقلاب مبنی بر اینکه "از وارد کردن حرف ها و مطالب نادرست که ذهن مردم را مشغول می کند، به فضای ذهنی مردم پرهیز کنید" را سرلوحه رفتارهای خود قرار دهند و به آن عمل کنند.

مقدم فر در پایان تأکید کرد: این موضوع که سوال مذکور امروز از آقای رئیس جمهور، از سوی خبرنگار یکی از رسانه های متعلق به دولت پرسیده شده، نیز جای تأمل و سوال دارد و گمان می رود بایستی این موضوع نیز بررسی و درباره نفوذ احتمالی برخی افراد و جریاناتی که به دنبال اختلاف افکنی بین رئیس جمهور و نهادهای انقلابی و متعاقب آن ایجاد التهاب در کشور هستند، کنکاش مناسبی صورت گیرد.

http://namehnews.ir/News/Item/17441/33/%D9%88%D8%A7%DA%A9%D9%86%D8%B4-%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D9%87-

%D8%A7%D8%B8%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C-%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF.html

 

 انتخابات آزاد یعنی چه

ایران: مهدی کوچک‌زاده/ آنچه رهبر معظم انقلاب در بیانات روز 19 دی بیان کردند در واقع هشداری بود به کسانی که در گذشته هم مرتکب مواضع خبط و انحرافی شده و در آن مواقع هم مورد تذکر رهبری قرار گرفته بودند. اگر نگاهی به مواضع انحرافی این افراد بیندازیم بوضوح مشاهده می‌کنیم که برای مثال پیش از انتخابات دوم خرداد سال 76 آقای هاشمی در خطبه‌های نماز جمعه موضع کاملاً بی‌اساسی گرفتند و گفتند کسی صندوق‌های رأی را دستکاری نکند و آرای مردم جابه‌جا نشود! سخنانی از این دست، بلافاصله با موضع رهبر معظم انقلاب روبه‌رو ‌شد و ایشان چند روز بعد در بیاناتشان در جمع مردم فرمودند: «این چه حرف‌هایی است که زده می‌شود. ما چنین شواهد و قرائنی نداریم که جریانی بتواند آرای مردم را جابه‌جا کند و ما همیشه انتخابات سالمی برگزار کرده‌ایم.» بنابراین آقای هاشمی یا به واسطه اطلاعات غلطی که آن زمان به وی داده شد یا به واسطه حب و بغضی که نسبت به جریانات سیاسی داشتند این موضع غلط را گرفتند و هیچ‌گاه هم از مواضع انحرافی خود اعلام پشیمانی نکردند. مجدداً همین قضایا در انتخابات ریاست جمهوری نهم نیز تکرار شد و آقای هاشمی زمانی‌که در انتخابات شکست خوردند با صدور یک اطلاعیه کل مشروعیت نظام را (که به قول خودشان یکی از 5 نفر اول نظام هم هستند!) زیر سؤال بردند و گفتند: «من چون میان مراجع صلاحیت‌دار نظام، مرجعی که به طور عادلانه به شکایت من رسیدگی کند نمی‌بینم بنابراین شکایت خود را به خدا می‌برم.» در واقع آقای هاشمی با این حرف کل نظام اسلامی از جمله وزارت کشور و شورای نگهبان و مراجع اجرایی و نظارتی دیگر را زیر سؤال بردند. من از ایشان و دوستانشان سؤال می‌کنم آیا این مقدار خود را بر حق دیدن و همه را باطل پنداشتن به لحاظ اخلاق اسلامی درست است و آیا این رویه دشمن شادکن شایسته کسی که خود را شاگرد امام می‌داند می‌باشد؟ باید گفت این رویه غلط از سوی ایشان کنار گذاشته نشد و در طول دوران ریاست جمهوری نهم و دهم هم مواضع متعددی اتخاذ شد که اگر نام کارشکنی علیه دولت اسلامی را روی آن بگذاریم بی‌انصافی نیست.
پس از مدتی که از دوران ریاست جمهوری نهم آقای دکتر احمدی‌نژاد گذشت، آقای هاشمی با اتخاذ یک ژست حق به جانب اعلام کرد ما تا به حال با این دولت مدارا کردیم و از این به بعد مدارا نخواهیم کرد و همه کارشکنی‌های دشمن شادکن خودشان را به حساب مدارای با دستگاه اجرایی گذاشتند تا این‌که در انتخابات دهم ریاست جمهوری برای اینکه رأی و نظر خودشان را که حمایت از یک نامزد خاص بود به کرسی بنشانند سه روز قبل از انتخابات نامه سرگشاده‌ای به رهبر انقلاب نوشتند که اگر رهبری موضعی در مقابل آن می‌گرفتند نوعی دخالت در انتخابات تلقی می‌شد و در حقیقت باید گفت که یکی از اهداف آقای هاشمی از انتشار آن نامه بدون سلام و والسلام کشاندن رهبری به موضعگیری‌هایی علیه نامزدهای انتخابات هر چند به طور غیرمستقیم بود؛ البته رهبر انقلاب با درایت، تیزبینی و دوراندیشی خاصی که دارند در این دام گرفتار نشدند. اما به هر حال آقای هاشمی آن نامه‌ای که ظاهر آن هیچ تناسبی با سخن گفتن با رهبر جامعه اسلامی نداشت را منتشر کردند و از آن روز تا به حال هم بر سر موضع خودشان هستند و عنوان می‌کنند که حرف‌هایی که من برای حل مشکلات کشور زدم حرف‌های درستی است و از اتخاذ آنها هم پشیمان نیستم.
این روزها و در آستانه انتخابات یازدهم ریاست جمهوری شاهدیم طبق آنچه در سال‌های گذشته رویه ایشان بوده شروع کرده‌اند به زیر سؤال بردن نهادهای اجرایی و نظارتی در انتخابات که به قول رهبر معظم انقلاب می‌تواند مورد سوءاستفاده دشمن قرار گرفته و به تعبیر ایشان پر کردن جدول دشمن است. این رویه غلط را این بار وی تحت عنوان انتخابات آزاد، رقابتی و شفاف دنبال می‌کند. البته کسانی که همفکر و هم‌رأی هستند نیز از روی دستش کپی‌برداری می‌کنند و این حرف‌ها را تکرار می‌نمایند. اما به نظر بنده اگر این آقایان راست می‌گویند و صداقت دارند به صورت شفاف و بدون رودربایستی برای مردم تشریح کنند که منظورشان از این انتخابات آزاد چیست؟ توضیح بدهند که منظورشان از آزادی چیست؟ اگر این را روشن برای مردم بگویند آن زمان می‌شود مواضع اینها را بدون در نظر گرفتن اینکه درست یا غلط است حداقل حمل بر صداقت کرد. اما این جریان در رفتار و گفتارشان صداقت ندارند و چون خودشان نمی‌گویند و توضیح نمی‌دهند پس ما مجبوریم که تحلیل کنیم. به نظر بنده منظور آقای هاشمی و اطرافیانشان از کلیدواژه انتخابات آزاد عدم دخالت مراجع قانونی در نظارت بر انتخابات است. یعنی شورای نگهبان افراد را آزاد بگذارد که هر کسی از جمله کسانی که به صراحت قانونی از حضور در صحنه منع شده‌اند و در عمل علیه قانون اساسی جمهوری اسلامی که در رأس آن ولایت فقیه است اقدام کرده‌اند بیایند و در انتخابات شرکت کنند. آقای هاشمی و دوستانشان مدعی‌اند آرامش کشور در گرو این است که
ضد‌انقلاب طرفدار آنها در اداره کشور مشارکت داشته باشند اما باید به آنها گفت که این مسیر صحیح نیست.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی

http://inn.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=1&Id=129271&Rate=0

            

 

 

مطلب را به بالاترین بفرستید: Balatarin مطلب را به آزادگی بفرستید:Azadegi

بازگشت به صفحه نخست         

         

free hit counter